Over ons

Welkom bij La Tavolata

De naam La Tavolata is afgeleid van een Italiaanse traditie, genieten aan een lange tafel die meestal buiten staat. De sfeer is informeel en gerechten worden gedeeld. Het is het gevoel van samen zijn en lekker eten, dat zowel Piero als Diana al jaren met vrienden en familie delen. Met deze achtergrond zijn ze gestart met TV items, kookworkshops en een webshop. Sinds juni 2018 kun je La Tavolata bezoeken in Rotterdam-Kralingen. 

Bij La Tavolata krijg je Italiaans eten zoals het hoort te smaken. Kom proeven bij onze Italian Food Bar en Pasta Lab  aan de Oudedijk 159-A in Rotterdam-Kralingen of bestel online in onze webshop. Alle pasta’s en pizza’s maken we zoals onze nonna’s dat deden. De liefde voor lekker eten proef je meteen. Reserveer gemakkelijk je tafel voor diner via onze reserveerknop.  (voor groepen groter dan 8 personen, belt u met 06-24709307)

(Lees ons volledige verhaal HIER)

Kook je mee?

Laatste nieuws & recepten

We laten je graag zien hoe eenvoudig het is om écht Italiaans te koken. Sommige gerechten hebben we voorgedaan in het RTL4 programma Bubbels&Zo! Bij die recepten hebben we ook de video geplaatst. Sinds juni 2018 zijn we met onze Italian Food Bar en Pasta Lab te vinden op de Oudedijk 159-A in Rotterdam-Kralingen. Daarnaast organiseren we workshops.
La Tavolata in het AD

La Tavolata in het AD

Dit is het artikel in het Algemeen Dagblad van 31 augustus 2017, voorafgaand aan de eerste uitzending van Bubbels en Boerenkool.

La Tavolata en een spontaan feest

La Tavolata en een spontaan feest

Zomaar een avond op de zeilclub aan de Kralingse Plas in Rotterdam. Diana had gekookt voor medezeilers en Piero kwam langs na een optreden met zijn band.

Onze Foto’s

Contact

Laat een berichtje achter!

Contact
info @ latavolata.nl

Tel: (+31) 6 51474316

Pin It on Pinterest

Share This