Over ons

Welkom bij La Tavolata

De naam La Tavolata is afgeleid van een Italiaanse traditie. Zo’n lange tafel vol gezelligheid en lekker eten heet een tavolata.

 

Bij La Tavolata krijg je Italiaans eten zoals het hoort te smaken. In onze Italian Food Bar en Pasta Lab (WEGENS VERBOUWING GESLOTEN) aan de Oudedijk 159-A in Rotterdam-Kralingen brengen we het tavolata gevoel tot leven. Alle pasta’s en pizza’s maken we zoals onze oma’s dat deden, vers dus! We gebruiken uitstekende ingrediënten en combineren die met vakmanschap. De liefde voor lekker eten proef je meteen.

 

Je kunt bij ons terecht voor elke maaltijd (ook afhalen en bezorgen via Deliveroo).  Het is alsof je je eigen Italiaanse huiskamer binnenstapt. We zijn open van woensdag t/m zondag van 12:00 uur  tot 22:00 uur.  We zijn gesloten in de week van Kerstmis 2018 t/m 1 januari 2019.

 

We zetten graag een verse espresso of cappuccino voor je. Ook voor lunch of volledig diner met heerlijke antipasti, pizza van de plaat en verse pasta kom je naar de Oudedijk in Rotterdam. Onze frisdranken zijn van Italiaanse merken en we hebben regelmatig iets nieuws in het assortiment. Vooralsnog schenken we alcoholholvrije cocktails en bier …  wel Italiaans natuurlijk.

 

Volg je ons op Instagram en Facebook, dan blijf je op de hoogte van onze speciale aanbiedingen en events: latavolata_nl

 

Elke laatste zondag van de maand – met uitzondering van december – organiseren we Tutti a tavola! We starten om 18:00 uur en tot 20:00 uur koken wij voor je. Je krijgt een uitgebreide proeverij van onze antipasti tot en met dessert. We laten je kennismaken met onze live muziek en er is veel gezelligheid. Voor € 22,50 beleef je La Tavolata helemaal. Laat even weten of je erbij bent. 

 

Reserveren kan (na de her-opening) telefonisch of gemakkelijk online

 

(Lees ons persoonlijke verhaal HIER)

 

Contact

Laat een berichtje achter!

Contact
info @ latavolata.nl
Oudedijk 159-A
Rotterdam-Kralingen
Tel: (+31) 06 24 70 9307

Pin It on Pinterest

Share This