Over ons

Welkom bij La Tavolata

De naam La Tavolata is afgeleid van een Italiaanse traditie. Zo’n lange tafel vol gezelligheid en lekker eten, die meestal buiten staat.

In onze Italian Food Bar en Pasta Lab aan de Oudedijk 159-A in Rotterdam-Kralingen brengen we het tavolata gevoel tot leven. Alle pasta’s en pizza’s maken we zoals onze oma’s dat deden, vers dus! We gebruiken uitstekende ingrediënten en combineren die met vakmanschap. De liefde voor lekker eten proef je meteen. Italiaans zoals het hoort te smaken.

Je kunt bij ons terecht voor diner (ook afhalen en bezorgen via Deliveroo).  Het is alsof je je eigen Italiaanse huiskamer binnenstapt. Het menu is altijd verrassend en seizoensgericht. We zijn open van dinsdag t/m zondag van 17:00 uur  tot 22:00 uur.  We zijn gesloten op Koningsdag en in de week van Kerstmis.

We zetten graag een verse espresso of cappuccino voor je. Ook voor heerlijke antipasti, pizza en verse pasta kom je naar de Oudedijk in Rotterdam. Onze wijnen zijn van Italiaanse wijnhuizen en we hebben regelmatig iets nieuws in het assortiment.

Volg je ons op Instagram en Facebook, dan blijf je op de hoogte van onze speciale aanbiedingen en events: latavolata_nl

Regelmatig organiseren we Tutti a tavola! (vaak op de laatste zondag van de maand). We starten om 18:00 uur en tot 20:00 uur koken wij voor je. Je krijgt een uitgebreide proeverij van onze antipasti tot en met dessert. We laten je kennismaken met onze live muziek en er is veel gezelligheid. Voor 22,50 euro, excl. drankjes beleef je La Tavolata helemaal. Laat even weten of je erbij bent. 

Reserveren kan telefonisch (voor groepen vanaf 8 personen) of gemakkelijk online

(Lees ons persoonlijke verhaal HIER)

Contact

Laat een berichtje achter!

Contact
info @ latavolata.nl

Tel: 06 24 70 93 07

Pin It on Pinterest

Share This