“Alles voor ondernemerschap”

Training, Advies & Projecten – alles voor ondernemerschap

Training
Ik houd van inspiratie uit de praktijk en daarom werk ik graag met vakgerichte ondernemers, bijvoorbeeld beautyprofessionals. In groepsverband leer je van de docent en van je klasgenoten. De bedrijfskundige onderwerpen worden op een toegankelijke manier gebracht en we werken doelgericht.

Ook training in de vorm van een game behoort tot de mogelijkheden. Er ontstaat een verrassende dynamiek als ineens iedereen in het bedrijf zijn stem kan laten horen. En waar creativiteit stroomt, ontstaan goede ideeën. Heel waardevol voor teams, maar ook voor organisaties. De Ondernemersgame wordt uitgevoerd in samenwerking met De Unieke Ondernemer.

Verbetertrajecten
Het kan altijd beter. Dat is vaak makkelijk gezegd dan gedaan. Oplossingen liggen meestal voor het oprapen, maar dan moet je wel goed kijken. En daar maak ik graag tijd voor, samen met jou. Een verbetertraject lijkt op coaching, maar dan met een sterke focus op verbetering van bedrijfsprocessen. Heb je het eenmaal door, dan heb je nog jaren plezier van de geleerde methodiek.

Conceptontwikkeling
Je wilt je onderscheiden door een origineel idee in de markt te zetten. Aan creativiteit geen gebrek, maar voor je het weet vliegt je idee alle kanten op. Met een frisse blik en een pragmatische aanpak help ik je om van je ruwe schets een haalbaar concept te maken.

 

Contact

Diana doet

Telefoon en Whatsapp

06 51 47 43 16

Pin It on Pinterest

Share This